Rețetă Caffe Latte cu ciocolată și vanilie la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 7 - 9 g cafea |
• 220 - 250ml lapte de 3,5 grăsime |
• 40 - 60g topping de ciocolată |
• 10 - 15 ml sirop vanilie |
Mod de preparare
- Pune în pahar toppingul de ciocolată și siropul de vanilie
- Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieraă și cu ajutorul steamer-ului prepară crema de lapte; poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65g grade Celsius
- Pregătește un espresso: râșnește aproximativ 7 - 9 grame de cafea în portafiltru, apoi preseazaă cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
- Adaugă espressoul ușor peste crema de lapte și savurează cu plăcere!
Preparat cu
-500lei
Breville
Espressor Manual Barista Max Breville
Râșniță integrată cu 30 de niveluri de granulație
Sistem de preinfuzare a cafelei
Control optim al temperaturii
• in stoc
PRP: 2.799,99lei
2.299,99lei