Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de ciocolată caldă pregătită la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Rețetă de ciocolată caldă pregătită la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 25 grame pudră pentru ciocolată caldă
• 200ml lapte
• frișcă
• bezele gumate

Mod de preparare

  • Pune pudra de ciocolată caldă în latieră
  • Adaugă laptele și cu ajutorul steamer-ului încălzește și spumează compoziția; poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 65-75 grade Celsius
  • La final toarnă ciocolata în cană și decorează cu frișscă și bezele gumate