Rețetă de ciocolată caldă pregătită la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 25 grame pudră pentru ciocolată caldă | 
| • 200ml lapte | 
| • frișcă | 
| • bezele gumate | 
Mod de preparare
- Pune pudra de ciocolată caldă în latieră
- Adaugă laptele și cu ajutorul steamer-ului încălzește și spumează compoziția; poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 65-75 grade Celsius
- La final toarnă ciocolata în cană și decorează cu frișscă și bezele gumate


 
                 
             
                    
                         
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    