Rețetă Apple Pie Cappucino la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 30ml cafea (un espresso) |
• 150 - 170ml crema de lapte |
• 20 ml sirop apple pie |
Descriere
Caapuccino cu aromă de plăcintă de mere? Da, e posibil cu ajutorul ingredientelor preferate și cu espressorul Barista Max! Rețetă pas cu pas by Barista Trainer, Adrian Cărădeanu!
Mod de preparare
- Toarnă în ceașcă siropul cu aroma de plăcintă de mere
- Pregătește un espresso: râșnește aproximativ 7 - 9 grame de cafea în portafiltru, apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță, cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
- Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieră și cu ajutorul steamer-ului prepară crema de lapte; Poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65g grade Celsius
- Toarnă crema de lapte în ceașcă
- Savurează alături de biscuiți cu mere și fructe confiate
Preparat cu
-500lei
Breville
Espressor Manual Barista Max Breville
Râșniță integrată cu 30 de niveluri de granulație
Sistem de preinfuzare a cafelei
Control optim al temperaturii
• in stoc
PRP: 2.799,99lei
2.299,99lei