Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Apple Pie Cappucino la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Rețetă Apple Pie Cappucino la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu
Rețetă Apple Pie Cappucino la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu Rețetă Apple Pie Cappucino la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 30ml cafea (un espresso)
• 150 - 170ml crema de lapte
• 20 ml sirop apple pie

Descriere

Caapuccino cu aromă de plăcintă de mere? Da, e posibil cu ajutorul ingredientelor preferate și cu espressorul Barista Max! Rețetă pas cu pas by Barista Trainer, Adrian Cărădeanu!

Mod de preparare

  • Toarnă în ceașcă siropul cu aroma de plăcintă de mere 
  • Pregătește un espresso: râșnește aproximativ 7 - 9 grame de cafea în portafiltru, apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță, cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
  • Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieră și cu ajutorul steamer-ului prepară crema de lapte; Poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65g grade Celsius
  • Toarnă crema de lapte în ceașcă 
  • Savurează alături de biscuiți cu mere și fructe confiate