Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Laura's Sweets

Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets
Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets Rețetă trufe Tiramisu cu cafea și amaretti by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 ml smântână lichidă
• 100 ml espresso
• 200 gr.ciocolată neagră
• 200 gr.ciocolată cu lapte
• 50 gr.zahăr brut (opțional)
• 50 gr.biscuiți amaretti
• 80 gr.mascarpone
• Cacao neagră

Descriere

Cele mai bune trufe sunt chiar acelea pe care le prepari acasă! Îți arată Laura's Sweets cât este de ușor cu ajutorul espressorului de cafea Prima Latte. Secretul rețetei este întocmai cafeaua aromată!

Mod de preparare

  • Pregătește un espresso dublu cu ajutorul espressorului Prima Latte. Dacă dorești, îl poți îndulci cu 50 gr zahăr, deși nu este obligatoriu
  • Într-un vas, pune smântână lichidă, ciocolată ruptă bucăți și cafeaua
  • Transferă compoziția pe foc, amestecând până se topește ciocolata și se omogenizează
  • Ia de pe foc, lasă la temperat 15 minute, apoi adaugă mascarpone și omogenizează compoziția
  • Într-un vas ceramic, macină grosier biscuiții în strat egal, toarnă compoziția de ciocolată, apoi fărâmițează alt strat de biscuiți
  • Dă compoziția la rece pentru minim 6 ore
  • După ce a stat la rece, scoate compoziția și formează trufele
  • Cu ajutorul unei lingurițe trecute prin pudra de cacao, ia din compoziție, tăvălește-o ușor prin pudra de cacao și așaz-o pe un platou
  • Ține-le la rece până în momentul servirii

  • Poftă bună!