Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Pumpkin spice tiramisu cu cafea pregătită la Espressorul Prima Latte by Carte de rețete

Rețetă Pumpkin spice tiramisu cu cafea pregătită la Espressorul Prima Latte by Carte de rețete
Rețetă Pumpkin spice tiramisu cu cafea pregătită la Espressorul Prima Latte by Carte de rețete Rețetă Pumpkin spice tiramisu cu cafea pregătită la Espressorul Prima Latte by Carte de rețete

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 350 gr.piure de dovleac
• 250 gr.mascarpone
• 250 ml frișcă naturală rece, de la frigider
• 2 lingurițe scorțișoară
• 1/4 linguriță ghimbir pudra
• 1/4 linguriță cuișoare
• 1/4 linguriță nucșoară
• 50 gr.zahăr
• 1 lingură zahăr pudra
• 25 pișcoturi
• 200 ml cafea

Descriere

Adori deserturile cu espresso? Ce-ai zice de un tiramisu cu cremă de mascarpone și dovleac? Aromele se vor întrepătrunde fabulos! Încearcă rețeta by Cartederețete pas cu pas. 

Mod de preparare

  • Se prepară cafeaua la espressorul Prima Latte Breville si se lasă să se răcească.
  • Într-un bol se amestecă bine piureul de dovleac, brânza mascarpone, condimentele și cele 50 de gr de zahăr. 
  • Frișca naturală se mixează și se adaugă treptat zahărul pudră. 
  • Compoziția de dovleac se amestecă cu frișcă, cu mișcări ușoare de sus în jos, că să se păstreze volumul. 
  • Cafeaua se pune într-un bol. Opțional, se poate îndulci sau se poate adăuga puțin lichior de cafea. 
  • Se ia câte un pișcot, se înmoaie în cafea și se pune într-o tavă de 20-30 cm, cu partea înmuiată în jos.
  • După ce s-a umplut tava cu primul strat, se pune crema de dovleac cu ajutorul unui posh. 
  • Se adaugă al doilea strat de pișcoturi și se ornează.
  • Se poate pudra cu scorțișoară măcinată.
  • Se lasă la frigider pentru cel puțin 2 ore sau peste noapte. 
Poftă bună!