Rețetă Pumpkin Spice Tiramisu cu cafea pregătită la espressorul Prima Latte by Carte de rețete
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 350 gr.piure de dovleac |
| • 250 gr.mascarpone |
| • 250 ml frișcă naturală rece, de la frigider |
| • 2 lingurițe scorțișoară |
| • 1/4 linguriță ghimbir pudra |
| • 1/4 linguriță cuișoare |
| • 1/4 linguriță nucșoară |
| • 50 gr.zahăr |
| • 1 lingură zahăr pudra |
| • 25 pișcoturi |
| • 200 ml cafea |
Descriere
Adori deserturile cu espresso? Ce-ai zice de un tiramisu cu cremă de mascarpone și dovleac? Aromele se vor întrepătrunde fabulos! Încearcă rețeta by Cartederețete pas cu pas.
Mod de preparare
- Se prepară cafeaua la espressorul Prima Latte Breville si se lasă să se răcească.
- Într-un bol se amestecă bine piureul de dovleac, brânza mascarpone, condimentele și cele 50 de gr de zahăr.
- Frișca naturală se mixează și se adaugă treptat zahărul pudră.
- Compoziția de dovleac se amestecă cu frișcă, cu mișcări ușoare de sus în jos, că să se păstreze volumul.
- Cafeaua se pune într-un bol. Opțional, se poate îndulci sau se poate adăuga puțin lichior de cafea.
- Se ia câte un pișcot, se înmoaie în cafea și se pune într-o tavă de 20-30 cm, cu partea înmuiată în jos.
- După ce s-a umplut tava cu primul strat, se pune crema de dovleac cu ajutorul unui posh.
- Se adaugă al doilea strat de pișcoturi și se ornează.
- Se poate pudra cu scorțișoară măcinată.
- Se lasă la frigider pentru cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preparat cu
-250lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Roșu Breville
Presiune 15 bari
Sistem Cappuccino & Latte
• in stoc
PRP: 899,99lei
649,99lei

