Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete
Porții
8
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• 3 banane bine coapte |
• 100 gr.unt |
• 100 gr.zahăr |
• 2 ouă |
• 200 gr.făină |
• 1 linguriță bicarbonat de sodiu |
• 1/2 linguriță sare |
• 1 zahăr vanilat |
• 50 gr.nuci |
• 50 gr.stafide |
Descriere
Desertul copilăriei cu un twist! Carte de rețete a pregătit un chec cu banane și glazură de cafea! Yummy!
Mod de preparare
- Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
- Se tapetează tava de 10x23 cm cu puțin ulei și se presară făină.
- Se prepară espresso la Espressorul Breville Prima Latte.
- Se pregătesc ingredientele.
- Zahărul se amestecă cu untul. Se adaugă bucățile de banane și se zdrobesc.
- Se amestecă și se adaugă cele 2 ouă.
- Se pun în bol făină, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul vanilat. Se amestecă.
- Se pune compoziția în tavă și se dă la cuptor, la 180 de grade pentru 55-60 de minute sau până când se rumenește și scobitoarea iese curată.
- Se lasă să se răcească 10 minute și se scoate pe un grătar.
- Se prepară glazura.
- Crema de brânză se mixează cu untul.
- Se adaugă zahărul pudră și cafeaua și se bate în continuare, până când devine o compoziție cremoasă.
- Se aplică glazura peste checul de banane, se feliază și se servește.
Preparat cu
-200lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Argintiu Breville
Presiune 15 bari
Sistem Cappuccino, Latte
• in stoc
PRP: 899,99lei
699,99lei