Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete

Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete
Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete Rețetă chec cu banane și glazură de cafea preparată la espressorul Breville Prima Latte by Carte de rețete

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

keep warm

Calorii

-

Ingrediente

• 3 banane bine coapte
• 100 gr.unt
• 100 gr.zahăr
• 2 ouă
• 200 gr.făină
• 1 linguriță bicarbonat de sodiu
• 1/2 linguriță sare
• 1 zahăr vanilat
• 50 gr.nuci
• 50 gr.stafide

Descriere

Desertul copilăriei cu un twist! Carte de rețete a pregătit un chec cu banane și glazură de cafea! Yummy!

Mod de preparare

  • Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
  • Se tapetează tava de 10x23 cm cu puțin ulei și se presară făină.
  • Se prepară espresso la Espressorul Breville Prima Latte. 
  • Se pregătesc ingredientele. 
  • Zahărul se amestecă cu untul. Se adaugă bucățile de banane și se zdrobesc. 
  • Se amestecă și se adaugă cele 2 ouă.
  • Se pun în bol făină, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul vanilat. Se amestecă.
  • Se pune compoziția în tavă și se dă la cuptor, la 180 de grade pentru 55-60 de minute sau până când se rumenește și scobitoarea iese curată. 
  • Se lasă să se răcească 10 minute și se scoate pe un grătar. 
  • Se prepară glazura.
  • Crema de brânză se mixează cu untul. 
  • Se adaugă zahărul pudră și cafeaua și se bate în continuare, până când devine o compoziție cremoasă. 
  • Se aplică glazura peste checul de banane, se feliază și se servește.