Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă brioșe cu cafea preparată la espressorul Prima Latte by Dulciuri fel de fel

Rețetă brioșe cu cafea preparată la espressorul Prima Latte by Dulciuri fel de fel
Rețetă brioșe cu cafea preparată la espressorul Prima Latte by Dulciuri fel de fel Rețetă brioșe cu cafea preparată la espressorul Prima Latte by Dulciuri fel de fel

Porții

12

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 110 g unt
• 2 ouă
• 170 g zahăr (pudră)
• 250 g făină
• 5 g praf de copt
• 1 cappuccino scurt Breville Prima Latte
• esență de vanilie după gust
• 1 lingură fulgi ciocolată albă
• 2 linguri bobițe de ciocolată amăruie

Descriere

Uneori, cel mai frumos moment petrecut împreună cu cei dragi poate fi pregătitul unor brioșe delicioase! Dulciuri fel de fel a pus espressorul de cafea Prima Latte la treaba și a transformat cafeaua delicioasă într-un deșert de notă 10!

Mod de preparare

  • Prepară un cappuccino la espressorul de cafea Prima Latte și lasă-l deoparte să se răcească
  • Mixează untul moale sau topit parțial la microunde cu zahărul pudră și esența de vanilie, până devine cremos și nu se mai simt granule de zahăr
  • Adaugă ouăle, unul câte unul, mixând bine după fiecare. Adaugă apoi făina amestecată cu praful de copt, apoi cappuccino răcit în prealabil
  • La sfârșit, încorporează ciocolata, fără a insista foarte mult cu mixatul
  • Pregătește tava de brioșe în care așezi coșulețele de hârtie. În fiecare coșuleț, adaugă 2 linguri din compoziție și ai grijă să le umpli doar pe trei sferturi
  • Pune tavă la cuptor la foc mediu (sau 160 de grade la cuptorul electric cu ventilație) pentru aproximativ 30 de minute, până când brioșele sunt frumos rumenite
  • Scoate-le pe un grătar și lasă-le la răcit

    Îți recomandăm să le savurezi alături de un cappuccino pregătit la Espressorul Prima Latte, pentru o experiență extraordinară!