Rețetă brioșe cu cafea preparată la espressorul Prima Latte by Dulciuri fel de fel
Porții
12
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
30m
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• 110 g unt |
• 2 ouă |
• 170 g zahăr (pudră) |
• 250 g făină |
• 5 g praf de copt |
• 1 cappuccino scurt Breville Prima Latte |
• esență de vanilie după gust |
• 1 lingură fulgi ciocolată albă |
• 2 linguri bobițe de ciocolată amăruie |
Descriere
Uneori, cel mai frumos moment petrecut împreună cu cei dragi poate fi pregătitul unor brioșe delicioase! Dulciuri fel de fel a pus espressorul de cafea Prima Latte la treaba și a transformat cafeaua delicioasă într-un deșert de notă 10!
Mod de preparare
- Prepară un cappuccino la espressorul de cafea Prima Latte și lasă-l deoparte să se răcească
- Mixează untul moale sau topit parțial la microunde cu zahărul pudră și esența de vanilie, până devine cremos și nu se mai simt granule de zahăr
- Adaugă ouăle, unul câte unul, mixând bine după fiecare. Adaugă apoi făina amestecată cu praful de copt, apoi cappuccino răcit în prealabil
- La sfârșit, încorporează ciocolata, fără a insista foarte mult cu mixatul
- Pregătește tava de brioșe în care așezi coșulețele de hârtie. În fiecare coșuleț, adaugă 2 linguri din compoziție și ai grijă să le umpli doar pe trei sferturi
- Pune tavă la cuptor la foc mediu (sau 160 de grade la cuptorul electric cu ventilație) pentru aproximativ 30 de minute, până când brioșele sunt frumos rumenite
- Scoate-le pe un grătar și lasă-le la răcit
- Îți recomandăm să le savurezi alături de un cappuccino pregătit la Espressorul Prima Latte, pentru o experiență extraordinară!
Preparat cu
-200lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Argintiu Breville
Presiune 15 bari
Sistem Cappuccino, Latte
• in stoc
PRP: 899,99lei
699,99lei