Rețetă Cocktail cu cremă de whiskey la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 7 - 9g cafea |
• 30 ml cremă de whiskey |
• frișcă |
Mod de preparare
- Adaugă 30ml de cremă de whiskey într-un pahar
- Râșnește aproximativ 7 - 9 grame de cafea în portafiltrul espressorului Breville Barista Max
- Presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și prepară un espresso simplu peste creama de whiskey
- La final, decorează băutura cu frișcă și fulgi de ciocolată
Preparat cu
-500lei
Breville
Espressor Manual Barista Max Breville
Râșniță integrată cu 30 de niveluri de granulație
Sistem de preinfuzare a cafelei
Control optim al temperaturii
• in stoc
PRP: 2.799,99lei
2.299,99lei