Reteta burger Vegetal, by FAT2FIT
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
20m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 catrof dulce |
• 2 ardei rosii |
• 2 cepe rosii |
• o mana de spanac |
• o cutie de fasole alba boabe |
• 4 catei de usturoi |
• 150 g couscous |
• sare |
• piper negru |
• ardei iute |
• ulei de masline |
• humus |
Mod de preparare
Astazi ne-am indreptat atentia catre cei care doresc un preparat delicios si 100 % Vegetarian. Theo de la FAt2FIT a preparat un burger FRESH pentru zilele calduroase de vara. Un burger light, plin de nutrienti si extrem de gustos care se prepara foarte usor cu ajutorul Ultimate Grill DuraCeramic.
- Spalati, curatati si taiati bucati legumele. Introduceti-le in tava, adaugati putin ulei de masline si apoi la cuptor pana se patrund si devin putin crocante. Aproximativ 20-30 minute.
- Intre timp vom prepara couscous-ul. Puneti–l intr-un bol, adaugati sare si putin chilli, amestecati, iar apoi turnati putina apa fiarta cat sa il acopere. Acoperiti cu un capac.
- Separat, puneti intr-un bol spanacul, rupeti-l bucatele, adaugati fasolea boabe si usturoiul. Scoateti legumele de la cuptor si adaugati-le in bol. Apoi blenduiti totul si formati burgerii pe care apoi ii tavaliti prin couscous. Cand burgerii sunt gata formati, ii puneti pe gratar si ii lasati pana se patrund bine.
- Cand burgerii sunt gata, luati o chifa integrala, o taiati pe jumatate, adugati compozitia si pe deasupra puneti un strat de humus si cateva felii de rosii proaspete !