Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta burger Vegetal, by FAT2FIT

Reteta burger Vegetal, by FAT2FIT

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 catrof dulce
• 2 ardei rosii
• 2 cepe rosii
• o mana de spanac
• o cutie de fasole alba boabe
• 4 catei de usturoi
• 150 g couscous
• sare
• piper negru
• ardei iute
• ulei de masline
• humus

Mod de preparare

Astazi ne-am indreptat atentia catre cei care doresc un preparat delicios si 100 % Vegetarian. Theo de la FAt2FIT a preparat un burger FRESH pentru zilele calduroase de vara. Un burger light, plin de nutrienti si extrem de gustos care se prepara foarte usor cu ajutorul Ultimate Grill DuraCeramic.
  • Spalati, curatati si taiati bucati legumele. Introduceti-le in tava, adaugati putin ulei de masline si apoi la cuptor pana se patrund si devin putin crocante. Aproximativ 20-30 minute.
  • Intre timp vom prepara couscous-ul. Puneti–l intr-un bol, adaugati sare si putin chilli, amestecati, iar apoi turnati putina apa fiarta cat sa il acopere. Acoperiti cu un capac.
  • Separat, puneti intr-un bol spanacul, rupeti-l bucatele, adaugati fasolea boabe si usturoiul. Scoateti legumele de la cuptor si adaugati-le in bol. Apoi blenduiti totul si formati burgerii pe care apoi ii tavaliti prin couscous. Cand burgerii sunt gata formati, ii puneti pe gratar si ii lasati pana se patrund bine.
  • Cand burgerii sunt gata, luati o chifa integrala, o taiati pe jumatate, adugati compozitia si pe deasupra puneti un strat de humus si cateva felii de rosii proaspete !
Pofta mare!