Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Regulament concurs Instagram

Regulamentul concursului “Back to School”, organizat de SC Skin Media SRL in perioada  8.09.2023-26.09.2023

 

Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului “Back to School” denumit in continuare "Concursul". Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

 

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

Organizatorul concursului “Back To School”, este Skin Media SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Mendeleev Nr. 5, Et. 2, Bucuresti 1, 010361, si adresa email: office@breville-romania.ro denumit in continuare Organizatorul. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul Regulament.

 

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 18.09.2023-26.09.2023 pe https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/

 

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Toti participantii trebuie sa aiba conturi de Instagram reale, active si care sa le apartina. Angajatii SKIN MEDIA SRL si ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

 

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul se desfasoara in perioada 18.09.2023-26.09.2023, timp in care atat fanii paginii https://www.instagram.com/brevilleromania/ cat si cei care nu sunt in prezent fani pot participa la concurs si pot castiga produsul oferit ca premiu: aparat de gofre DuraCeramic Breville.

 

Va avea loc o singura extragere pe data de 28.09.2023, castigatorul selectat va castiga un apparat de gogre DuraCeramic Breville.

 

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

Desemnarea castigatorului se va face in urma tragerii la sorti dintre cei care au urmat toti pasii concursului:

 

-      Urmareste paginile @brevilleromania si @flavia_hiriscau

-      Eticheteaza un prieten intr-un comentariu

 

Extragerea castigatorului se va realiza prin intermediul site-ului www.commentpicker.com si va fi anuntat pe pagina https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/

 

De asemenea, castigatorul este de acord sa posteze pe profilul lui personal de Instagram o poza cu premiul castigat (aparat de gofre DuraCeramic Breville) si sa eticheteze paginile @brevilleromania si @ flavia_hiriscau. Poza va fi distribuita pe story-ul paginii oficiale de Instagram Breville Romania.

 

 

ART. 6. PREMII

 

Va fi oferit 1 X aparat de gofre DuraCeramic Breville in valoare totala de 349.99RON.

 

Premiul nu se va putea schimba in bani sau inlocui cu alt produs.

 

  ART. 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE

 

Concursul se desfasoara in perioada  18.09.2023-26.09.2023, timp in care fanii paginii

https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/ dar si cei care nu urmaresc pagina se pot inscrie la concurs astfel:

 

-      Urmareste paginile @brevilleromania si @flavia_hiriscau

-      Eticheteaza un prieten intr-un comentariu

 

De asemenea, castigatorul este de acord sa posteze pe profilul lui personal de Instagram o poza cu premiul castigat (aparat de gofre DuraCeramic Breville) si sa eticheteze paginile @brevilleromania si @ flavia_hiriscau. Poza va fi distribuita pe story-ul paginii oficiale de Instagram Breville Romania.

 

Atentie!

 

-    Orice tentativa de fraudare de orice natura menita sa lezeze imaginea organizatorului sau a terte persoane vor fi eliminate din concurs, iar in cazul identificarii tentativelor de frauda in scopul castigarii premiilor, Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere urmarirea de catre catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

-    Persoanelor care vor incerca sa fraudeze concursul li se va restrictiona accesul in aplicatie.

-    Participantii pot lasa mai multe comentarii la postarea de concurs, cu conditia ca persoanele etichetate sa fie diferite in fiecare comentariu

-    Extragerea se va face aleatoriu cu ajutorul aplicatiei www.commentpicker.com

-   Toti participantii la concurs trebuie sa aiba profilul public, nu privat, pentru a putea fi contactati in situatia in care sunt alesi castigatori.

-    Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei

-    Persoanele etichetate in comentarii nu pot fi persoane publice sau paginile altor branduri

-    Profilul tuturor participantilor trebuie sa fie real

-    Participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani

 

 

ART. 8. ACORDAREA PREMIILOR

 

Castigatorii vor fi anuntati in ziua extragerii prin etichetare in cadrul unei noi postari pe storyul paginii si prin mesaj privat pe Instagram.

 

Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorului si orice alte informatii considerate necesare pentru validarea acestuia.

 

Livrarea premiilor se va face in maxim 60 de zile de la primirea datelor complete de la castigator.

 

In cazul in care castigatorul nu poate fi premiat din motive independente de organizator (nu furnizeaza aceste informatii intr-un interval de 48 ore, etc), Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene si va extrage un castigator rezerva care va fi contactat dupa ce vor trece cele 24 de ore de la anuntarea primului castigator. Premiile  vor fi insotite de un proces verbal de predare-primire pe care persoana castigatoare are obligatia de a-l semna si transmite Organizatorului pe adresa  de mail marketing@breville-romania.ro cu mentiunea Concurs Back To School-Flavia Hiriscau”

 

Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe Instagram si in cadrul concursului.

 

Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu poate solicita alte modificari. Fotografiile premiului sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Organizatorul este inregistrat in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919 si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.

 

Prin inscrierea la concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida, (c) adresa de livrare corecta si completa, (d) numar de telefon (e) id Instagram, (f) copie act identitate. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul www.breville-romania.ro.

 

Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate. Nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control, etc) va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

 

Art. 10. INCETAREA SERVICIULUI

 

Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la: (a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,

(b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii, (c) solicitarea dvs. expresa,

(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,

(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.

 

Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca Organizatorul nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.

 

Art. 11. INFORMATIA FURNIZATA

 

In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorii sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document).

 

Intelegeti si sunteti de acord ca prin postarea de materiale pe pagina https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/ cedati catre Organizatorul concursului dreptul gratuit si irevocabil de a utiliza aceste materiale in decursul existentei serviciului, dar si ulterior desfasurarii acestuia.

 

Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzatoar de nici o greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe pagina https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/ si Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.

 

Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau

copieze pagina https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/ si continutul pe care aceasta il cuprinde. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

 

 

ART. 12 COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

 

In cadrul concursului pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/ organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorului). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs pentru a asigura buna derulare a concursului.

 

Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/ (exemplu: anuntarea castigatorului). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produse, oferte si promotii. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite de pe website-ul www.breville-romania.ro. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului. Organizatorul va afisa orice modificare a prezentului document pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/

 

 

ART. 13. TAXE SI COSTURI

 

Inscrierea in concurs este gratuita. Premiul este supus taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.

 

ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE

 

Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si

orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:

 

a) utilizarii paginii https://www.instagram.com/flavia_hiriscau/

 

b) accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin pagina de Instagram

 

 

ART. 15. LEGEA APLICABILA

 

Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.

 

In conformitate cu prevederile GDPR, va aducem la cunostinta urmatoarele:

 

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră.

 

Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în conditii de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

 

Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligatiilor legale. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.

 

Beneficiati de dreptul de acces, intervenție, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, si puteti limita prelucrarea realizată de noi si chiar să solicitati stergerea datelor.

 

Prezenta secțiune reprezintă informare cu privire la dispozițiile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le veti transmite si care apar sau vor aparea in documentele fiscale ce reliefeaza relatia noastra de comunicare.

 

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor in conditiile mai sus mentionate.