Reteta cotlet de porc cu glazura dulce-picanta
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 buc.– cotlete de porc |
• Sare – dupa gust |
• 1 lingurita - Usturoi granulat |
• ½ lingurita - chili |
• 1 lingurita - pasta de ardei iute |
• 1 lingura – sos de soia |
• 1 lingurita – sos Teriyaki |
• 1 lingurita ghimbir ras |
• 1lingura – sos dulce acrisor |
• 1 lingura - miere |
Mod de preparare
- Condimenteaza cu sare si usturoi granulat cotletele de porc.
- Incinge la maxim Ultimate Grill DuraCeramic si pune cotletele. Dupa 4,5 minute redu temperatura la jumatate si unge carnea cu sosul dulce-picant pe ambele parti.
- In ultimul minut da iar grill-ul la maximum.
Fii primul care lasa un comentariu!