Piept de pui cu dovlecei și usturoi
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Piept de pui – 2 buc |
| • Boia afumata – ½ lingurita |
| • Usturoi pudra – ½ lingurita |
| • Oregano uscat – ½ lingurita |
| • Ulei de masline – 30 ml |
| • Branza Halloumi – 4 felii |
| • Dovlecei – 2 buc.mai mici |
| • Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
- Taie dovlecelii rondele de 5 mm, presara sare pe deasupra si lasa-i pe un tocator cca 10-15 min;
- Apa va iesi la suprafata – tapeteaza-i cu servetele;
- Stropeste puiul cu ulei de masline si condimenteaza-l cu oregano, sare, piper si boia afumata;
- Incinge Ultra Grill DuraCeramic;
- Pune pieptul de pui pe acesta, la gatit;
- Intoarce-l cand devine 3 sferturi gatit;
- Taie Halloumi felii si pune-le pe grill, cca 30 sec pe fiecare parte;
- Pune dovleceii pe gril si presara usturoi pe deasupra;
- Lasa-i cca 2-3 min pe fiecare parte;
- Serveste cu sos de hrean;

