Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

File de somon cu legume coapte

File de somon cu legume coapte

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• File de somon – 2 buc
• Rosii cherry – 9 buc
• Fenicul macinat – ½ lingurita
• Coriandru macinat - ½ lingurita
• Ardei kapia – 4 buc
• Ardei iute – 4 buc
• Ulei de masline – 90 ml (30 ml pe somon, 30 ml pe rosii, 30 ml pe ardei)
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Curata de solzi si scoate oasele file-urilor de somon;
  • Stropeste-le cu 30 ml de ulei de somon;
  • Adauga coriandru si fenicul pe deasupra;
  • Pune sare si piper dupa gust;
  • Amesteca-le bine;
  • Pune 30 ml de ulei de masline pe ardeii kapia si ardeii iuti;
  • Pune sare dupa gust;
  • Pune 30 ml de ulei de masline pe rosii;
  • Deschide platanele la 180 de grade, actionand butonul de eliberare a balamalelor;
  • Seteaza temperatura maxima de gatire;
  • Odata ce s-au incins platanele, aseaza somonul pe partea cu pielea intai;
  • Pune langa el rosiile, iar pe cealalta jumatate de grill aseaza ardeii kapia si ardeii iuti;
  • Intoarce somonul in momentul in care s-a albit 3 sferturi;
  • Scoate rosiile in momentul coacerii;
  • Intoarce ardeii pe grill in momentul in care s-au copt si au inceput sa se inmoaie;