Reteta frigarui de pui pe crengute de rozmarin
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• piept de pui - ½ buc |
• ulei de masline - 80 ml |
• piper - ½ lingurita |
• boia iute - 1 lingurita |
• usturoi granulat – 1 lingurita |
• chimion – ½ lingurita |
• curcuma – 1 lingura |
• ardei gras – 2 buc |
• ceapa – 2 buc |
• crengute de rozmarin – 6 buc |
• rosii cherry – 6 buc |
• avocado – 1 buc |
• sare si piper |
• mix salata |
Mod de preparare
- Taie pieptul de pui in cuburi si toarna peste el 30ml ulei de masline si condimenteaza cu piper, usturoi granulat, boia iute, chimion si curcuma. Amesteca bine pentru a se lipi condimentele de pui.
- Taie ardeii si ceapa in bucati de 2cm si apoi monteaza frigaruile pe crengutele de rozmarin. Pune o bucata de pui, cate o bucata de ceapa, ardei inca o bucata de pui si la final o rosie cherry.
- Pune frigaruile pe Ultimate Grill DuraCeramic si intoarce-le cand se rumenesc.
- Taie avocado in felii, apoi unge-l cu ulei de masline si condimenteaza-l cu sare si piper si pune-l pe grill.
- Serveste frigaruile si avocado cu mix de salata.