Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Panna cotta cu sos de cafea by Laura's Sweets

Panna cotta cu sos de cafea by Lauras Sweets
Panna cotta cu sos de cafea by Lauras Sweets Panna cotta cu sos de cafea by Lauras Sweets Panna cotta cu sos de cafea by Lauras Sweets Panna cotta cu sos de cafea by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 ml smantana lichida
• 50 gr.ciocolata neagra
• 50 ml cafea - espresso scurt
• 40 gr.zahar
• 3 gr.gelatina (2 foi)

Pentru sosul de cafea:
• 200 ml cafea tare
• 2 lg zahar (in functie de gust)
• 1 lg amidon de porumb

Descriere

Laura's Sweets a pregatit un espresso delicios cu ajutorul espressorului de cafea Prima Latte II Red si l-a transformat intr-o panna cotta extraordinara!

Mod de preparare

  • Pregateste un espresso scurt cu ajutorul espressorului de cafea Prima Latte II Red
  • Intr-un vas, pe baie de aburi, topeste ciocolata, adauga smantana lichida, zaharul si cafeaua
  • Lasa amestecul sa se infierbante, amestecand pana la omogenizare
  • Hidrateaza gelatina in 100ml de apa rece si adaug-o peste compozitia de cafea, amestecand pana se topeste. Gelatina nu trebuie sa fiarba, doar sa se topeasca!
  • Compozitia fierbinte se toarna in forme de ceramica si se pun la rece, in frigider
  • Intre timp prepara sosul de cafea
  • Pregateste o noua cafea espresso dublu, de aceasta data
  • Intr-un vas, pe foc, amesteca amidonul cu zaharul si apoi adauga cafeaua fierbinte amestecand in continuu
  • Cand compozitia incepe sa se ingroase si sa se lege, ia de pe foc si lasa la temperat
  • Serveste panna cotta rece, glazurata cu sosul de cafea si cu pesmet de amaretti sau dupa gust

Pofta buna!