Rețetă espresso cu înghețată de caramel și sirop de migdale
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Espresso 1 ceașcă |
• Lapte 100 ml |
• Înghețată 2 cupe |
• Sirop de migdale 10 – 15 ml |
Mod de preparare
• Puneți într-un pahar o cupă de înghețată și siropul de migdale
• Preparați un espresso la espressorul Brevill Prima Latte și turnați-l peste înghețată
• Apoi turnați laptele rece peste.
Recomandări:
Folosiți cafea 100% Arabica.
Savurați cu plăcere!
• Preparați un espresso la espressorul Brevill Prima Latte și turnați-l peste înghețată
• Apoi turnați laptele rece peste.
Recomandări:
Folosiți cafea 100% Arabica.
Savurați cu plăcere!
Preparat cu
-200lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Argintiu Breville
Presiune 15 bari
Sistem Cappuccino, Latte
• in stoc
PRP: 899,99lei
699,99lei