Reteta espresso cu inghetata de caramel si sirop de migdale

Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Espresso 1 ceasca |
• Lapte 100 ml |
• Inghetata 2 cupe |
• Sirop de migdale 10 – 15 ml |
Mod de preparare
• Puneti intr-un pahar o cupa de inghetata si siropul de migdale
• Preparati un espresso la espressorul Brevill Prima Latte si turnati-l peste inghetata
• Apoi turnati laptele rece peste.
Recomandari:
Folositi cafea 100% Arabica.
Savurati cu placere!
• Preparati un espresso la espressorul Brevill Prima Latte si turnati-l peste inghetata
• Apoi turnati laptele rece peste.
Recomandari:
Folositi cafea 100% Arabica.
Savurati cu placere!
Preparat cu
-200lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Silver Breville
Presiune 15 bari
Sistem Cappuccino, Latte
• in stoc
PRP: 899,99lei
699,99lei
-200lei