Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Chocolate Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu

Rețetă Chocolate Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu
Rețetă Chocolate Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu Rețetă Chocolate Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 30 ml cafea (un espresso)
• 30 ml sos ciocolată
• 120 ml crema de lapte

Descriere

Răsfață-te cu un cappuccino cu sos de ciocolată și spumă fină de lapte! Vezi rețeta by Cărădeanu pregătită la Bijou Barista pas cu pas! 

Mod de preparare

  • Toarnă în pahar sosul de ciocolată
  • Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
  • Prepară un espresso, apoi toarnă-l în pahar
  • Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieră și cu ajutorul steamer-ului prepară crema de lapte
  • Poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65g grade Celsius
  • Toarnă crema de lapte peste celelalte ingrediente și decorează cu fulgi de ciocolată