Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa crema de sparanghel cu usturoi copt

Reteta supa crema de sparanghel cu usturoi copt
Reteta supa crema de sparanghel cu usturoi copt

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Sparanghel verde – 1 legatura
• Usturoi copt – 1 capatana
• Supa de legume – 2 cani
• Pesto – 1 lingura
• Caju prajit – pentru decor
• Ulei de masline – 1 lingura
• Sare - dupa gust

Mod de preparare

• rupe partea lemnoasa a sparanghelului, spala-l si trage-l putin la tigaie in uleiul de masline incins
• adauga supa de legume si lasa-l sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie
• adauga cateii de usturoi copt si mixeaza cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtii o crema fina
• condimenteaza cu sare si pesto, apoi decoreaza bolurile cu caju prajit.

Pofta buna!