Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Reteta supa de rosii acrita cu fresh de portocale
Reteta supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Rosii – 2 kg
• Pastarnac – 1 buc
• Telina – 1 buc.(mica)
• Busuioc proaspat – 12 13 frunze
• Fresh de portocale – cca 1 litru
• Zahar brun – 1 lingurita
• Morcovi – 2 buc
• Parmezan ras – 100 gr
• Crutoane – dupa preferinta
• Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul 
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.

Pofta buna!