Reteta supa de rosii acrita cu fresh de portocale
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
30m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Rosii – 2 kg |
| • Pastarnac – 1 buc |
| • Telina – 1 buc.(mica) |
| • Busuioc proaspat – 12 13 frunze |
| • Fresh de portocale – cca 1 litru |
| • Zahar brun – 1 lingurita |
| • Morcovi – 2 buc |
| • Parmezan ras – 100 gr |
| • Crutoane – dupa preferinta |
| • Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand Blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.
Pofta buna!
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand Blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.
Pofta buna!

