Reteta fIT Kebab, by FAT 2 FIT
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
20m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de vaca fara os (marinata) – 200 gr. |
• Lipie integral – 1 buc. |
• Mozzarella – 50 gr. |
• Cartofi noi – 50 gr. |
• Dovlecel – 100 gr. |
• Ardei gras – 50 gr. |
• Rosii cherry – 2 buc. |
• Sare, piper – dupa gust |
• Susan |
Mod de preparare
Doresti sa mananci sanatos, dar totusi sa te poti bucura de mancarurile care iti plac cel mai mult?! Nimic mai simplu! Fat2Fit creeaza din ce in ce mai multe retete cu acest scop: retete 100 % sanatoase, delicioase si hranitoare.Astazi a pregatit un FIT Kebab pentru cei care adora acest preparat, dar totusi doresc sa manance sanatos: fara ulei, prajeala sau sosuri grele. Astfel cu ajutorul grill-ului Ultimate Grill DuraCeramic™ de la Breville a reusit sa creeze o astfel de reteta. Grillul, datorita stratului ceramic, ajunge mult mai repede la o temperatura optima de gatit. Acesta se deschide la 180 grade permitandu-ne sa gatim simultan mai multe mese, sau o masa care necesita preparare in mai multe etape. De asemenea el se poate inchide si astfel devine un sandwich-maker. Curatarea se face foarte usor, suprafetele de gatit fiind detasabile si foarte usor de curatat.
Pofta buna!
- Se taie legumele in cubulete
- Cartofii se dau intr-un clocot, se scurg si se taie si acestia cubulete
- Se pun toate legumele pe gratar si se adauga sare si piper
- Intre timp, preparati carnea pe gratarul Ultimate Grill DuraCeramic™; se lasa 4 - 5 minute la intensitate medie, cu grillul inchis
- Se ruleaza o lipie cu carnea taiata cubulete sau felii, se adauga legumele, mozzarella si rosiile proaspete
- Adaugati semintele de susan dupa gust
- Se pune kebabul pe grill si se inchide; se lasa 1 - 2 minute dupa preferinte, iar apoi se serveste cald.
Pofta buna!