Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă salată cu căpșuni și pesto de fistic

Rețetă salată cu căpșuni și pesto de fistic
Rețetă salată cu căpșuni și pesto de fistic

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Căpșuni 400 gr
• Zeamă de la ½lămâie
• Zeamă de la ½ portocală
• Zahăr pudră 1 lingură

Pesto de fistic:
• Fistic decojit 200 gr
• Ciocolată albă 50 gr
• Smântână 2 linguri
• Zeamă de la ½ lămâie
• Zahăr pudră 1 lingură
• Frunze de mentă pentru decor

Mod de preparare

• tăiați căpșunile în cuburi și împărțiți-le în două boluri
• amestecați zeamă de lămâie și portocală cu zahărul pudră și stropiți căpșunile
• puneți în mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender fisticul decojit și ciocolată ruptă bucăți și mărunțiți, dar nu de tot
• amestecați fisticul și ciocolată cu smântână, zeamă de lămâie și zahărul pudră și puneți câte o lingură de pesto peste fiecare bol de căpșuni
• ornați cu frunze de mentă.

Poftă bună!