Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cheesecake rece cu cirese

Reteta cheesecake rece cu cirese
Reteta cheesecake rece cu cirese

Porții

10

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Blat:
• Biscuiti - 200 gr.
• Cacao - 2 linguri
• Unt - 100 gr.

Crema:
• Mascarpone - 500 gr.
• Frisca lichida - 200 ml
• Zahar pudra - 100 gr.
• Gelatina granulata - 1 pliculet
• Extract de vanilie - 1 lingurita
• Cirese fara samburi - 300 gr.

Mod de preparare

• in mini-tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain-marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.

Savurati cu placere!