Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cheesecake rece cu cireșe

Rețetă cheesecake rece cu cireșe
Rețetă cheesecake rece cu cireșe

Porții

10

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Blat:
• Biscuiți - 200 gr.
• Cacao - 2 linguri
• Unt - 100 gr.

Cremă:
• Mascarpone - 500 gr.
• Frișcă lichidă - 200 ml
• Zahăr pudră - 100 gr.
• Gelatină granulată - 1 pliculeț
• Extract de vanilie - 1 linguriță
• Cireșe fără sâmburi - 300 gr.

Mod de preparare

• în mini-tocatorul Breville Hand Blender, mărunțiți biscuiții și amestecați-i cu cacao și untul topit
• puneți biscuiții într-o formă rotundă de tort cu pereți detasabili și presați bine până obțineți un blat și puneți formă la frigider până pregătiți crema
• hidratați gelatină cu 100 ml apă rece, apoi topiți-o la bain-marie până devine lichidă
• cu ajutorul țelului Breville Hand Blender mixati mascarpone cu zahărul pudră și vanilia, apoi adăugați frișcă bătută și amestecați ușor cu o spatulă
• adăugați ușor gelatină, amestecând lejer
• puneți în crema cireșele și turnați-o în formă de tort, peste blatul de biscuiți
• lăsați cheesecake-ul la frigider câteva ore.

Savurați cu plăcere!