Reteta cheesecake rece cu cirese

Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Blat: |
• Biscuiti - 200 gr. |
• Cacao - 2 linguri |
• Unt - 100 gr. |
Crema: |
• Mascarpone - 500 gr. |
• Frisca lichida - 200 ml |
• Zahar pudra - 100 gr. |
• Gelatina granulata - 1 pliculet |
• Extract de vanilie - 1 lingurita |
• Cirese fara samburi - 300 gr. |
Mod de preparare
• in mini-tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain-marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.
Savurati cu placere!
• puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema
• hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain-marie pana devine lichida
• cu ajutorul telului Breville Hand Blender mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula
• adaugati usor gelatina, amestecand lejer
• puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti
• lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore.
Savurati cu placere!