Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Tiramisu fără ouă la Breville Barista Mini

Rețetă Tiramisu fără ouă la Breville Barista Mini
Rețetă Tiramisu fără ouă la Breville Barista Mini Rețetă Tiramisu fără ouă la Breville Barista Mini

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 grame mascarpone
• 40 gr.zahăr
• 1 linguriță Amaretto sau esență de rom, pentru o variantă fără alcool
• 200 ml smântână pentru frișcă, rece
• 120-125 ml cafea
• 200 grame pișcoturi pentru tiramisu
• 20 grame pudră de cacao

Descriere

Încearcă această variantă de tiramisu fără ouă, o variantă vegană a iubitului desert îmbibat cu cafea. Pregătește-ți o cafea robustă cu espressorul Breville Mini Barista și asamblează-ți în doar 10 minute acest desert gustos și bogat.

Mod de preparare

1. Pregătește crema pentru desert, amestecând cu ajutorul unui mixer brânza mascarpone, zahărul și esența de rom sau Amaretto. După ce amestecul s-a încorporat bine, adaugă și smântâna răcită și amestecă din nou până când se obține un amestec aerat care își păstrează bine forma. 

2. Separat, pregătește la espressorul Breville Mini Barista două shot-uri duble de espresso pentru gustul intens de cafea pe care îl vrei pentru tiramisu. Opțional, poți îndulci cu 1-2 lingurițe de zahăr și amestecul acesta de cafea. 

3. Alege două recipiente pentru montat desertul și începe straturi consecutive de pișcoturi înmuiate în cafea, pudră de cacao și cremă până când se umplu paharele alese. La final, nivelează crema desertului și pudrează o ultimă dată cacao deasupra. 

4. Lasă desertul la rece pentru 3-4 ore sau peste noapte. Bucură-te de această alternativă tiramisu fără ou, foarte rapid de preparat și egal de delicioasă!