Rețetă Maple Rum Espresso & Cream la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 60 - 80 ml cafea / un espresso americano (30 ml espresso + apă fierbinte) |
• 20ml sirop arțar |
• 30ml rom |
Decor: |
• frișcă |
• sos ciocolată |
• fistic măcinat |
Descriere
Ai încercat vreodată un Cocktail cald pe bază de espresso, cu rom, sirop de arțar și topping delicios de frișcă? Adrian Cărădeanu, Barista Trainer, îți arată cum să-l pregătești mai jos!
Mod de preparare
- Toarnă în pahar siropul de arțar și romul
- Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
- Prepară un espresso americano, apoi toarnă-l în pahar
- Decorează cu frișcă
Preparat cu
-700lei
Breville
Espressor Manual Barista Mini Breville
Sistem de Preinfuzare a cafelei & Thermoblock
Sistem Auto Shot Control
Duză de abur
• in stoc
PRP: 1.699,99lei
999,99lei