Rețetă Creme Brulee Caffee: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 90 - 120 ml cafea / un espresso americano (30 ml espresso + apă fierbinte) |
• 25 ml sirop creme brulee |
• sirop ciocolată |
• frișcă |
Descriere
Daca ești un împătimit al cafelei aromatizate și pasionat de prepararea cafelei, cu siguranță vei aprecia și te vei îndrăgosti de rețeta lui Adrian Cărădeanu: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars.
Mod de preparare
- Toarnă în pahar siropul cu aromă de cremă de zahăr ars
- Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru, apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
- Prepară un espresso (30ml), apoi toarnă apă fierbinte peste
- Adaugă frișcă și sirop de ciocolată
Preparat cu
-700lei
Breville
Espressor Manual Barista Mini Breville
Sistem de Preinfuzare a cafelei & Thermoblock
Sistem Auto Shot Control
Duză de abur
• in stoc
PRP: 1.699,99lei
999,99lei