Rețetă Affogato cu sirop de caramel sărat la Breville Barista Mini
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 60 ml espresso |
• 250 grame înghețată de vanilie |
• Fulgi de sare Maldon |
• Sirop de caramel sărat (sau orice sirop de cafea preferat) |
Descriere
Un desert egal de simplu, gustos și răcoros pe
bază de cafea, înghețată și un sirop de caramel sărat. Secretul? Un espresso intens preparat la espressorul manual Breville Barista Mini.
bază de cafea, înghețată și un sirop de caramel sărat. Secretul? Un espresso intens preparat la espressorul manual Breville Barista Mini.
Mod de preparare
1. Se pregătește dublu shot de espresso cu ajutorul Breville Barista Mini și se lasă câteva minute la răcit.
2. În două pahare înalte, se servește înghețata de vanilie cu ajutorul unei linguri de înghețată.
3. Se adaugă câte un shot de espresso în fiecare dintre cele pahare, iar apoi se toarnă câte 10-15 ml de sirop deasupra cupelor de înghețată.
4. La final, se presară după gust fulgi de sare Maldon și se servește.
2. În două pahare înalte, se servește înghețata de vanilie cu ajutorul unei linguri de înghețată.
3. Se adaugă câte un shot de espresso în fiecare dintre cele pahare, iar apoi se toarnă câte 10-15 ml de sirop deasupra cupelor de înghețată.
4. La final, se presară după gust fulgi de sare Maldon și se servește.
Preparat cu
-700lei
Breville
Espressor Manual Barista Mini Breville
Sistem de Preinfuzare a cafelei & Thermoblock
Sistem Auto Shot Control
Duză de abur
• in stoc
PRP: 1.699,99lei
999,99lei