Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Panna cotta cu cafea la Breville Barista Mini

Rețetă Panna cotta cu cafea la Breville Barista Mini
Rețetă Panna cotta cu cafea la Breville Barista Mini Rețetă Panna cotta cu cafea la Breville Barista Mini

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 420 ml lapte
• 4 lingurițe gelatină mărunțită
• 120 grame zahăr
• 400 ml smântână pentru frișcă
• 120 ml cafea
• Un praf de sare

Descriere

Împlinește-ți pofta de cafea sub forma unui desert bogat și cremos. Panna cotta cu cafea pare tipul de desert pe care îl comanzi doar la restaurant, însă se pregătește ușor în doar câteva minute (dacă excluzi timpul dedicat răcirii!). Pregătește-ți cafeaua alături de Breville Barista Mini și infuzează desertul răcoros cu aroma cafelei tale preferate!

Mod de preparare

1. Într-o crătiță mică, toarnă laptele și gelatina și las-o la înmuiat pentru cinci minute în lichid, fără să pornești focul. După cele cinci minute, pornește focul mic și amestecă constant 1-2 minute până când gelatina se dizolvă complet. 

2. Adaugă deasupra zahărul și continuă să amesteci până când se dizolvă, alte 1-2 minute. Ai grijă să nu lași laptele fiarbă, trebuie doar să se încălzească ușor. 

3. În acest punct, poți opri sursa de căldură. Adaugă deasupra smântâna pentru frișcă și sarea și amestecă până se încorporează perfect. 

4. Pregătește 120 ml de cafea cu ajutorul espressorului Breville Barista Mini și adaugă cafeaua deasupra amestecului de panna cotta. 

5. Transferă întregul amestec de panna cotta în cupe pregătite anterior și lasă desertul la rece pentru 3-4 ore sau peste noapte.