Rețetă sandwich vegetarian cu ciabatta by Picky Smiles

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 2 persoane: |
• 1 dovlecel |
• 1 vânătă |
• 2 ardei |
• brânză de capră |
• sare |
• o ciabatta mare |
Descriere
Sandwich-ul acestei veri este plin de arome date de legumele de sezon. Salvează rețeta si pregătește-l ori de câte ori vrei să mănânci ceva bun, sățios și ușor de pregătit.
Mod de preparare
Pasul 1. Feliază legumele, presară cu sare și coace-le în sandwich maker-ul Breville.
Pasul 2. Taie ciabatta în două. O jumătate o ungem cu 3 lingurițe de pesto, cealaltă jumătate o ungem cu o brânză cremoasă, de preferat de capră.
Pasul 3. Umple cele două bucăți de ciabatta cu legumele coapte, alternând straturile, apoi pune sandwich-ul la făcut și îl lasă-l cateva minute, pentru ca pâinea să devină crocantă, iar aromele să se amestece.
Pasul 2. Taie ciabatta în două. O jumătate o ungem cu 3 lingurițe de pesto, cealaltă jumătate o ungem cu o brânză cremoasă, de preferat de capră.
Pasul 3. Umple cele două bucăți de ciabatta cu legumele coapte, alternând straturile, apoi pune sandwich-ul la făcut și îl lasă-l cateva minute, pentru ca pâinea să devină crocantă, iar aromele să se amestece.
Preparat cu
-80lei
