Rețetă ruladă din spanac cu somon și cremă de brânză la Sandwich-Maker Panini Large Breville by Daniel Breda
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 100g făină |
• 10g praf de copt |
• 100g somon afumat |
• 1 ouă |
• 150ml lapte |
• 100g spanac |
• 100g cremă de brânză |
• mărar |
• 1 linguriță zeamă de lămâie |
• 0.5 linguriță sare |
• 0.5 lignuriță piper |
Descriere
Descoperă o rețetă ușoară și delicioasă pe care o poți prepara oricând îți este poftă de ceva bun, însă nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie! Cu doar câteva ingrediente, vei obține un deliciu culinar!
Mod de preparare
1. Într-un blender puneți spanacul, laptele, oul, sarea și piperul și blenduiți până aveți o compoziție lichidă verde.
2. Turnați compoziția de spanac peste făină și praful de copt și amestecați bine până la omogenizare.
3. Ungeți panini makerul cu unt și turnați compoziția de clătită și lăsați 3-5 minute până se gătește complet.
4. Rulați clătita într-un prosop și așteptați 10 minute, după care ungeți cu cremă de brânză amestecată cu mărar, zeamă de lămâie și sare după gust, iar la final puneți somonul afumat și rulați totul împreună.
Rulada se lasă la rece minim o oră pentru a fi mai ușor de tăiat
2. Turnați compoziția de spanac peste făină și praful de copt și amestecați bine până la omogenizare.
3. Ungeți panini makerul cu unt și turnați compoziția de clătită și lăsați 3-5 minute până se gătește complet.
4. Rulați clătita într-un prosop și așteptați 10 minute, după care ungeți cu cremă de brânză amestecată cu mărar, zeamă de lămâie și sare după gust, iar la final puneți somonul afumat și rulați totul împreună.
Rulada se lasă la rece minim o oră pentru a fi mai ușor de tăiat
Preparat cu
-60lei