Rețetă omletă cu ciuperci și mozzarella

Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 3 ouă |
• 70 g. mozzarella |
• 4 fire busuioc |
• 3 fire ceapă verde |
• 20 g. unt |
• 100 g. gălbiori |
Descriere
Omleta cu ciuperci este delicioasă și consistent. Când adaugi și mozzarella și ceapă verde, gustul devine absolut delicios. Încearcă rețeta!
Mod de preparare
Pasul 1. Taie ceapă verde rondele subțiri, rade mozzarella pe răzătoarea cu ochiuri mari, spală gălbiorii și lasă-i la scurs și bate ouăle într-un bol cu un praf de sare.
Pasul 2. Încălzește Breville Panini Large și pune untul pe plită să se topească, apoi adaugă ceapă și gălbiorii. Pune un praf de sare și închide capacul pentru 2 minute.
Pasul 3. Adaugă ouăle bătute pe toată suprafața plitei și închide din nou capacul pentru 1 minut.
Pasul 4. Când omletă este gata, adaugă deasupra mozzarella rasă și busuiocul proaspăt tocat.
Pasul 5. Închide capacul pentru 30 de secunde sau servește omleta imediat.
Pasul 2. Încălzește Breville Panini Large și pune untul pe plită să se topească, apoi adaugă ceapă și gălbiorii. Pune un praf de sare și închide capacul pentru 2 minute.
Pasul 3. Adaugă ouăle bătute pe toată suprafața plitei și închide din nou capacul pentru 1 minut.
Pasul 4. Când omletă este gata, adaugă deasupra mozzarella rasă și busuiocul proaspăt tocat.
Pasul 5. Închide capacul pentru 30 de secunde sau servește omleta imediat.
Preparat cu
-80lei
