Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta desert cremos la pahar cu mure si piersici

Reteta desert cremos la pahar cu mure si piersici
Reteta desert cremos la pahar cu mure si piersici

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Crema de mure:
• Mure – 200 gr
• Crema de branza – 150 gr
• Frisca lichida – 100 ml
• Zahar pudra – 50 gr

Crema de ciocolata alba:
• Ciocolata alba 100 gr
• Smantana lichida 100 gr
• Unt – 50 gr

In plus:
• Mini bicuiti Oreo – 100 gr
• Mure – 200 gr
• Piersici – 2 buc

Mod de preparare

• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza, zaharul pudra si frisca lichida si mixati pana obtineti o crema pufoasa, fina si consistenta
• puneti crema de mure la rece
• pentru crema de ciocolata alba, incalziti smantana lichida, dar fara sa o fierbeti si turnati-o peste ciocolata alba rupta bucati
• omogenizati bine, apoi adaugati untul si amestecati lejer, pana se topeste
• lasati si crema de ciocolata alba la frigider pentru 10 - 15 minute
• intre timp spalati fructele si lasati murele la scurs intr-o strecuratoare
• curatati piersicile de coaja si taiati-le cubulete
• puneti biscuitii Oreo intr-o punga si zdrobiti-i cu facaletul
• pregatiti doua pahare inalte si puneti la baza doua linguri de biscuiti zdrobiti in fiecare pahar
• adaugati un strat de crema de mure, apoi mure proaspete, crema de ciocolata alba, cubulete de piersici, crema de mure si terminati cu mure proaspete
• ornati cu o lingura de crema de ciocolata alba, frunzulite de menta si un mini-biscuit Oreo.

Savurati cu placere!