Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Fasole batuta

Fasole batuta
Fasole batuta

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Fasole – 1 kg
• Ceapa galbena – 2 buc. mai mici
• Ceapa rosie – 2 buc. mai mici
• Zahar – 1 lingurita
• Telina – 1 buc. mica
• Morcovi – 2 buc. mai mari
• Pastarnac – 2 buc.
• Boia de ardei dulce – 1 lingurita
• Usturoi – 5 - 6 catei
• Ulei de floarea-soarelui
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte
• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacul
• scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa
• adaugati fasolea si usturoiul intr-un bol incapator - mixati cu ajutorul blender vertical Breville Hand Blender – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert (pentru o consistenta mai cremoasa o puteti trece printr-o sita cu ajutorul unei linguri)
• asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece
• taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar
• caliti-o in ulei cu boia.

Pofta buna!