Reteta mousse de peste afumat
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
|
(pentru 15 canape): |
| • Peste afumat (poate fi hering |
| • somon |
| • halibut |
| • butterfish |
| • etc) 150 gr |
| • Crema de branza 500 gr |
| • Marar 1/2 legatura |
| • Zeama de portocala – 25 ml |
| • Piper alb dupa gust |
Mod de preparare
• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.
Pofta buna!
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.
Pofta buna!

