Reteta humus de sfecla rosie
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Sfecla la borcan – 150 200 gr |
| • Miez de nuca – 25 gr |
| • Zeama de lamaie – 2 linguri |
| • Pasta de susan (tahini) – 2 linguri |
| • Ulei de susan – 3 picaturi |
| • Usturoi – 1 catel |
| • Ulei de masline – 3 linguri |
| • Piper alb – 1 varf de cutit |
| • Naut boabe (fiert si fierbinte) – 70 gr |
| • Sare – dupa gust |
| • Curry verde – 1 varf de cutit |
| • Coriandru proaspat |
| • tocat – 1 lingura |
| • Gheata – 2 cuburi mari |
Mod de preparare
• adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si mixati pana obtineti o pasta densa
• adaugati cuburile de gheata si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!
• adaugati cuburile de gheata si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!

