Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta humus de sfecla rosie

Reteta humus de sfecla rosie
Reteta humus de sfecla rosie

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Sfecla la borcan – 150 200 gr
• Miez de nuca – 25 gr
• Zeama de lamaie – 2 linguri
• Pasta de susan (tahini) – 2 linguri
• Ulei de susan – 3 picaturi
• Usturoi – 1 catel
• Ulei de masline – 3 linguri
• Piper alb – 1 varf de cutit
• Naut boabe (fiert si fierbinte) – 70 gr
• Sare – dupa gust
• Curry verde – 1 varf de cutit
• Coriandru proaspat
• tocat – 1 lingura
• Gheata – 2 cuburi mari

Mod de preparare

• adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si mixati pana obtineti o pasta densa
• adaugati cuburile de gheata si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.

Pofta buna!