Reteta dip de sfecla
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Sfecla rosie proaspata – 5 buc |
| • Smantana de gatit (vegetala) – 200 ml |
| • Usturoi – 2 catei |
| • Hrean cu smantana la borcan – 1/2 borcan mic |
| • Grisine – 1 pachet |
| • Menta proaspata – 4 5 frunze |
| • Sare si piper alb dupa gust |
Mod de preparare
• spalati, curatati si taiati in cuburi sfecla rosie
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate
• scurgeti 80% din apa si mixati-o cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender, adaugand smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust
• adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2 - 3 minute
• serviti cu hrean, smantana si grisine.
Pofta buna!
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate
• scurgeti 80% din apa si mixati-o cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender, adaugand smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust
• adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2 - 3 minute
• serviti cu hrean, smantana si grisine.
Pofta buna!

