Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta dip de conopida si usturoi verde

Reteta dip de conopida si usturoi verde
Reteta dip de conopida si usturoi verde

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Conopida – 1 buc
• Usturoi verde – 1 buc
• Ceapa verde – 2 buc
• Usturoi – 1 catel
• Pasta de susan (tahini) – 1 lingura
• Sare – dupa gust
• Piper alb – dupa gust
• Maioneza vegetala – 3 linguri
• Fasole la cutie – 1 cutie mica (200 gr)
• Rozmarin macinat – 1/2 lingurita
• Cimbru uscat – 1 varf de cutit
• Busuioc proaspat – 4 5 frunze
• Zeama de lamaie – 2 linguri
• Ulei de masline – 4 linguri

Mod de preparare

• puneti apa cu sare intr-o oala pe foc, la fiert
• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele
• cand apa a inceput sa clocoteasca, adaugati conopida pentru cca 4 - 5 minute
• scoateti-o intr-un bol cu gheata
• scurgeti conopida si puneti-o intr-un castron incapator
• taiati ceapa verde si ambele tipuri de usturoi marunt
• adaugati restul ingredientelor in castron si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtineti o pasta omogena
• serviti cu crackers de paine integrala.

Pofta buna!