Reteta crema de somon cu tofu pe crouton
Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Somon afumat – 150 gr |
| • Tofu cu ardei – 100 gr |
| • Lapte de soia cu migdale – 70 ml |
| • Cascaval tofu – 30 gr |
| • Seminte de muguri de pin – 2 lingurite |
| • Zeama de lamaie – 1 lingura |
| • Marar – 1/2 legatura |
| • Busuioc proaspat – 7 8 frunze |
| • Rosii uscate – 5 6 buc |
| • Zeama de portocala – 1 lingura |
| • Piper alb – 1/2 lingurita |
| • Icre rosii – 3 4 lingurite |
Mod de preparare
• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crutoane aromate si icre rosii.
Pofta buna!
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crutoane aromate si icre rosii.
Pofta buna!

