Reteta budinca de gazpacho
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Rosii 2 3 buc |
| • Castraveti – 1 buc |
| • Ardei gras rosu 1 buc |
| • Usturoi 1 catel |
| • Tofu afumat – 50 gr |
| • Seminte de chia – 4 5 linguri |
| • Piper negru – 1 varf de cutit |
| • Piper cayenne – 1 varf de cutit |
| • Avocado – 1 buc |
| • Zeama de lamaie – 2 linguri |
| • Crutoane de paine integrala – 4 crutoane mari |
| • Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• scoateti miezul de avocado si adaugati-l intr-un castron adanc
• taiati restul legumelor cuburi si adaugati-le si pe acestea in castron
• radeti tofu afumat si adaugati-l impreuna cu zeama de lamaie, sarea si cele 2 tipuri de piper, peste restul ingredientelor
• adaugati si catelul de usturoi
• mixati cu blenderul vertical Breville Hand Blender
• in momentul in care s-a creat o compozitie omogena, lasati semintele de chia la hidratat cca 25 - 30 de minute
• mixati din nou, turnati in pahare si lasati la frigider cca 2 ore
• serviti cu crutoane de paine integrala.
Pofta buna!
• taiati restul legumelor cuburi si adaugati-le si pe acestea in castron
• radeti tofu afumat si adaugati-l impreuna cu zeama de lamaie, sarea si cele 2 tipuri de piper, peste restul ingredientelor
• adaugati si catelul de usturoi
• mixati cu blenderul vertical Breville Hand Blender
• in momentul in care s-a creat o compozitie omogena, lasati semintele de chia la hidratat cca 25 - 30 de minute
• mixati din nou, turnati in pahare si lasati la frigider cca 2 ore
• serviti cu crutoane de paine integrala.
Pofta buna!

