Rețetă quesadilla cu bacon, cașcaval și sos american

Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 foaie de tortilla |
• 60 g cașcaval ras |
• 2 fire ceapă verde |
• 2 linguri sos american |
• ½ ardei gras galben |
• câteva felii bacon |
Descriere
Cu această rețetă de quesadilla, te bucuri de o gustare în stil american, pe care o poți savura oricând!
Mod de preparare
Pasul 1. Unge foaia de tortilla cu sosul american și pune deasupra baconul.
Pasul 2. Taie firele de ceapă verde oblic și pune-le deasupra.
Pasul 3. Taie ardeiul gras galben cubulețe și pune-l și pe acesta.
Pasul 4. Pune apoi cașcaval ras deasupra, împăturește-l și adaugă-l în presa Panini Large.
Pasul 5. Lasă-l până se rumenește, iar cașcavalul se topește.
Pasul 2. Taie firele de ceapă verde oblic și pune-le deasupra.
Pasul 3. Taie ardeiul gras galben cubulețe și pune-l și pe acesta.
Pasul 4. Pune apoi cașcaval ras deasupra, împăturește-l și adaugă-l în presa Panini Large.
Pasul 5. Lasă-l până se rumenește, iar cașcavalul se topește.
Preparat cu
-80lei
