Rețetă ochiuri cu spanac și somon afumat

Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 ouă |
• 200 gr.spanac tocat |
• 1 ceapă |
• 100 gr.brânză Cheddar |
• 2 linguri porumb |
• 100 gr.somon afumat |
• 20 gr.unt |
• sare |
• piper |
Descriere
Pregătește 2 porții delicioase de ochiuri cu spanac, îmbogățite cu aroma somonului afumat!
Mod de preparare
Pasul 1. Încinge Breville Panini Large și topește untul, apoi adaugă ceapa tocată cubulețe, spanacul și porumbul. Închide capacul și lasă 1 - 2 minute să se înmoaie.
Pasul 2. Adaugă bucăți de somon afumat și, din loc în loc, cele patru ouă sparte. Închide capacul pentru 2 minute.
Pasul 3. Condimentează cu sare și piper după gust și presară deasupra brânză Cheddar și porumb.
Pasul 2. Adaugă bucăți de somon afumat și, din loc în loc, cele patru ouă sparte. Închide capacul pentru 2 minute.
Pasul 3. Condimentează cu sare și piper după gust și presară deasupra brânză Cheddar și porumb.
Preparat cu
-80lei
