Rețetă ciuperci fripte cu sumac și busuioc

Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g. ciuperci Champignon |
• 10 gr. unt |
• sare |
• piper |
• ½ linguriță sumac |
• ½ linguriță oregano uscat |
• câteva frunze busuioc proaspăt |
Descriere
Iată o rețetă de ciuperci umplute, pe care o pregătești rapid și ușor la sandwich maker.
Mod de preparare
Pasul 1. Spală bine ciupercile, rupe-le codițele și lasă-le la scurs.
Pasul 2. Încinge plita de la Breville Panini Large și adaugă untul, iar când s-a topit pune ciupercile cu pălăria în sus.
Pasul 3. Condimentează-le cu sare, piper, sumac și oregano uscat, apoi închide capacul și lasă-le 2 - 3 minute să se gătească.
Pasul 4. Înainte de servire, presară deasupra busuiocul proaspăt tocat.
Pasul 2. Încinge plita de la Breville Panini Large și adaugă untul, iar când s-a topit pune ciupercile cu pălăria în sus.
Pasul 3. Condimentează-le cu sare, piper, sumac și oregano uscat, apoi închide capacul și lasă-le 2 - 3 minute să se gătească.
Pasul 4. Înainte de servire, presară deasupra busuiocul proaspăt tocat.
Preparat cu
-80lei
