Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla

Reteta salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla
Reteta salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Iaurt gras (oaie + bivolita) – 200 gr
• Castraveti – 2 buc
• Sfecla la borcan – 150 gr
• Crema de branza cu verdeturi – 100 gr
• Menta proaspata – 8 9 frunze
• Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (acesta retine foarte multa apa)
• introduceti bucatile de castravete in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender
• mixati foarte putin (3 - 4 secunde) – scoateti castravetii si stoarceti-i bine de tot
• folosind manusi de cauciuc, stoarceti si sfecla la borcan
• adaugati toate ingredientele in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender si mixati pana obtineti o pasta omogena, de culoare roz
• aceasta salata acompaniaza perfect preparatele la gratar – fie ca mananci frigarui, kebab, pastrama sau orice alta minunatie pregatita pe gratar, salata iraniana de iaurt este racoritoare si echilibreaza perfect gustul intens aromat al carnurilor.

Pofta buna!