Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Honey Cappuccino la espressor Barista Signature

Rețetă Honey Cappuccino la espressor Barista Signature
Rețetă Honey Cappuccino la espressor Barista Signature

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 linguriță de miere
• 1 shot de espresso (aprox. 30 ml)
• 120 ml lapte rece

Descriere

Descoperă cum să prepari acasă un Honey Cappuccino cremos și aromat, exact ca în cafenea, cu ajutorul espressorului Breville Barista Signature. Combinația perfectă dintre espresso intens, miere naturală și lapte spumat fin transformă fiecare ceașcă într-un moment de răsfăț.

Mod de preparare

  • Prepară espresso-ul cu funcția Single Shot de pe Breville Barista Signature
  • Adaugă mierea direct în ceașca de espresso și amestecă ușor până se dizolvă complet.
  • Spumează laptele cu duza de abur, până obții o cremă fină și catifelată.
  • Toarnă laptele peste espresso, păstrând spuma deasupra.
  • Opțional: presară un strop de scorțișoară sau un firicel de miere pentru decor.