Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație

Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație
Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație Rețetă vafe fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane la aparatul de gofre Breville DuraCeramic by Dieta prin rotație

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 16-18 vafe:
• 320 g făină integrală de hrișcă
• 60 g făină integrală de ovăz
• 60 g făină de tapioca
• 25 g tărâțe de psylium
• 25 g pudră cacao
• un praf de sare
• praf de copt pentru 500 g făină
• 40 zahăr de cocos
• 150 g banană
• 40 ml zeamă lămâie/portocală
• 600 ml băutură de ovăz

Pentru decor:
• Ciocolată de casă topită la bain-marie
• Bomboane decor

Descriere

Gofrele sunt un desert delicios, adorat atât de cei mici cât și de cei mari. Iar pentru oamenii care au diferite alergii alimentare, venim cu o rețetă simplă și sănătoasă pentru ei: gofre fără alergeni cu ciocolată topită și bomboane by Dieta prin rotație.

Mod de preparare

  •  Amestecați toate ingredientele uscate într-un vas.
  • Adăugați în blender banană și laptele de ovăz și mixați-le.
  • Amestecați ingredientele uscate cu cele umede, adăugând și zeamă de lămâie.
  • Lăsăți amestecul de-o parte 5-10 minute, până pregătiți aparatul.
  • Preîncălziți aparatul de vafe până se aprinde indicatorul de disponibilitate.
  • Ungeți ambele plăci de vafe folosind ulei de gătit apoi adăugați 2-3 linguri din aluat, pe fiecare placă a aparatului. Eu am folosit ulei înainte de a coace fiecare vafă nu doar la început.
  • Coborâti capacul pentru a se întinde aluatul, fără să-l închideți de tot.
  • Coaceți aproximativ 7 minute.
  • După coacere, tăiați vafele în 2, pe diagonală. Introduceți jumătate din fiecare parte în ciocolată topită și apoi presărați bomboanele de décor.
  • Puneți fiecare vafă pe un grătar de răcire

Preparat cu