Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teo's Kitchen

Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen
Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen Rețetă waffe cu ciocolată, merișoare și rom la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Teos Kitchen

Porții

10

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 350 g făină
• 100 g zahăr
• 1 pliculeț praf de copt
• un praf sare
• 2 ouă
• 200 ml lapte
• 150 ml ulei
• 50 ml rom sau esență rom
• 100 g cipsuri ciocolată
• 50 g merișoare confiate
• 200 g merișoare proaspete

Descriere

Cele mai bune si mai frumoase waffe pe care le-ați făcut vreodată! Combinația de ciocolată amăruie, merișoare confiate, merișoare proaspete și rom este de vis! Puteți înlocui merișoarele cu stafide, pe care le țineți în apă călduță cu rom. Iar merișoarele proaspete, când nu sunt în sezon, le puteți înlocui cu struguri. Folosiți aparatul pentru Waffe Duraceramic de la Breville: coace impecabil, plăcile sunt acoperite de învelișul Duraceramic și NU se lipesc. Chiar și atunci când faceți waffe cu fructe sau cu brânză, plăcile sunt extrem de ușor de curățat. Aparatul ocupă spațiu puțin, se poate depozita pe verticală și are un sistem de depozitare al cablului.

Mod de preparare

1. Într-un bol încăpător puneți făina, sarea, zahărul, praful de copt și amestecați cu telul.

2. Adăugați ouăle bătute ca pentru omletă, uleiul, laptele, romul. Amestecați până aveți o compozitie vârtoasă. Puneți 2 linguri din compoziție pentru fiecare waffă în aparatul încins.

3. Puneți deasupra merișoare proaspete.

4. Coaceți 3-4 minute sau până waffele sunt rumenite, în funcție de preferințe.

5. Opțional, puteți prepara un sos din 200g cremă de brânză natur și 80g zahăr pudră vanilat, pe care le amestecați foarte bine cu telul, până granulele de zahăr nu se mai simt.

Rețeta de Waffe cu ciocolată, merișoare și rom este gata și va fi deliciul Sărbătorilor!

Preparat cu