Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta biscuiti cu ovaz si ciocolata neagra

Reteta biscuiti cu ovaz si ciocolata neagra
Reteta biscuiti cu ovaz si ciocolata neagra

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Faina alba 100 gr
• Faina de ovaz 175 gr
• Unt 125 gr
• Zahar brun 200 gr
• Ou – 1 buc
• Praf de copt 1 lingurita
• Ciocolata neagra 100 gr
• Nuca macinata 100 gr

Mod de preparare

• mixeaza untul cu zaharul apoi adauga apoi oul si mixeaza pana amestecul devine cremos
• amesteca faina alba cu cea de ovaz si cu praful de copt si incorporeaz-o in compozitie cu o spatula
• la final pune nuca macinata si ciocolata taiata cuburi mici
• pune hartie de copt intr-o tava si aseaza biscuitii cu o lingura, lasand spatiu intre ei astfel incat sa nu se lipeasca la copt
• pune tava in cuptorul incalzit la 180⁰C si lasa biscuitii 10 - 15 minute, pana se rumenesc usor
• scoate-i apoi pe un platou si lasa-i la racit.

Savureaza cu placere!