Reteta biscuiti cu ciocolata alba si stafide
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Unt topit – 120 gr. |
| • Zahar brun – 100 gr. |
| • Zahar alb – 100 gr. |
| • Ou – 1 buc. |
| • Scortisoara 1 lingurita |
| • Extract de vanilie 1 lingurita |
| • Praf de copt 1 lingurita |
| • Faina alba – 210 gr. |
| • Ciocolata alba – 100 gr. |
| • Stafide – 100 gr. |
Mod de preparare
• mixeaza untul cu zaharul alb si brun apoi adauga oul si vanilia si mixeaza pana ce amestecul devine cremos
• amesteca intr-un bol faina, scortisoara si praful de copt si adauga-le in compozitie, amestecand lejer cu o spatula
• taie ciocolata alba cuburi mici si pune-o impreuna cu stafidele in aluatul de biscuiti
• omogenizeaza usor compozitia si pune apoi biscuitii cu o lingura intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• coace-i la 180⁰C in cuptorul preincalzit in prealabil, cam 10 minute, pana devin usor aurii.
Savureaza cu placere!
• amesteca intr-un bol faina, scortisoara si praful de copt si adauga-le in compozitie, amestecand lejer cu o spatula
• taie ciocolata alba cuburi mici si pune-o impreuna cu stafidele in aluatul de biscuiti
• omogenizeaza usor compozitia si pune apoi biscuitii cu o lingura intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• coace-i la 180⁰C in cuptorul preincalzit in prealabil, cam 10 minute, pana devin usor aurii.
Savureaza cu placere!

