Rețetă prăjitură Brownies Cappuccino pregătită cu Mixerul de mână HeatSoft Breville
Porții
9
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
25m
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
|
Blatul: |
| • 120 g ciocolată amăruie, ruptă bucățele |
| • 85 g unt, tăiat bucatele |
| • 1 linguriță ness, dizolvat în 1/2 lingură apă fierbinte |
| • 3/4 pahar cu zahăr |
| • 1 fiolă de esență de vanilie |
| • 2 ouă |
| • 1/2 pahar cu făină |
| • un vârf de cuțit de sare |
| • 1 linguriță praf de copt |
| • 1/2 pahar de miez de nucă, tăiată bucățele |
|
Cremă: |
| • 150 g cremă de brânză Almette cu smântână (o cutie) |
| • 40 g unt moale |
| • 3/4 pahar zahăr pudră, cernută |
| • 1/2 fiolă de vanilie |
| • 1/2 linguriță scorțișoară |
|
Glazură: |
| • 80 g ciocolată amăruie |
| • 20 g unt |
| • 1/4 pahar frișcă lichidă |
| • 2 lingurițe ness, dizolvat în 1/2 linguriță apă fierbinte |
Descriere
Ți-e poftă de ceva dulce? Cu ciocolată, aromă intensă de cafea și textură cremoasă, perfectă? Să mai spunem că are și glazură de ciocolată? Dacă ți-am făcut poftă, nu mai sta pe gânduri și urmărește pașii rețetei de Brownies Cappuccino pregătită mai ușor cu ajutorul ideal pentru orice gospodină: Mixerul de mână HeatSoft Breville!
Mod de preparare
- Încinge cuptorul și tapetează o tava cu hârtie de copt ( 20×20 cm).
- Topește la foc mic ciocolata, untul și nessul dizolvat, până compoziția devine omogenă
- Apoi încorporează zahărul și esența de vanilie
- Adaugă pe rând ouăle și bate compoziția cu mixerul până când devine lucioas
- Amestecă făina cu praful de copt și sarea și pune-le în compoziție, amestecând încet, apoi adaugă miezul de nucă
- Întinde aluatul în tavă cu o lingură și coace-l 25 de minute la 180 grade
- Apoi scoate-l și lasă-l la răcit
- Pentru crema, brânză folosește mixerul HeatSoft Breville până când devine pufoasă
- Adaugă zahărul pudră, vanilia și scorțișoara și mai bate câteva minute
- Crema perfectă se unge peste blat și se lasă la rece 1-2 ore
- Pentru glazură, topește ciocolata, frișca, nessul dizolvat în apă și untul, amestecând încontinuu, până când glazura devine omogenă
- Lasă să se răcească la temperatura camerei
- Pune glazura peste cremă și pune totul la rece timp de 2-3 ore

