Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă prăjitură Brownies Cappuccino pregătită cu Mixerul de mână HeatSoft Breville

Rețetă prăjitură Brownies Cappuccino pregătită cu Mixerul de mână HeatSoft Breville
Rețetă prăjitură Brownies Cappuccino pregătită cu Mixerul de mână HeatSoft Breville Rețetă prăjitură Brownies Cappuccino pregătită cu Mixerul de mână HeatSoft Breville

Porții

9

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente


Blatul:
• 120 g ciocolată amăruie, ruptă bucățele
• 85 g unt, tăiat bucatele
• 1 linguriță ness, dizolvat în 1/2 lingură apă fierbinte
• 3/4 pahar cu zahăr
• 1 fiolă de esență de vanilie
• 2 ouă
• 1/2 pahar cu făină
• un vârf de cuțit de sare
• 1 linguriță praf de copt
• 1/2 pahar de miez de nucă, tăiată bucățele

Cremă:
• 150 g cremă de brânză Almette cu smântână (o cutie)
• 40 g unt moale
• 3/4 pahar zahăr pudră, cernută
• 1/2 fiolă de vanilie
• 1/2 linguriță scorțișoară

Glazură:
• 80 g ciocolată amăruie
• 20 g unt
• 1/4 pahar frișcă lichidă
• 2 lingurițe ness, dizolvat în 1/2 linguriță apă fierbinte

Descriere

Ți-e poftă de ceva dulce? Cu ciocolată, aromă intensă de cafea și textură cremoasă, perfectă? Să mai spunem că are și glazură de ciocolată? Dacă ți-am făcut poftă, nu mai sta pe gânduri și urmărește pașii rețetei de Brownies Cappuccino pregătită mai ușor cu ajutorul ideal pentru orice gospodină: Mixerul de mână HeatSoft Breville! 

Mod de preparare

  • Încinge cuptorul și tapetează o tava cu hârtie de copt ( 20×20 cm).
  • Topește la foc mic ciocolata, untul și nessul dizolvat, până compoziția devine omogenă
  • Apoi încorporează zahărul și esența de vanilie
  • Adaugă pe rând ouăle și bate compoziția cu mixerul până când devine lucioas
  • Amestecă făina cu praful de copt și sarea și pune-le în compoziție, amestecând încet, apoi adaugă miezul de nucă
  • Întinde aluatul în tavă cu o lingură și coace-l 25 de minute la 180 grade
  • Apoi scoate-l și lasă-l la răcit
  • Pentru crema, brânză folosește mixerul HeatSoft Breville până când devine pufoasă
  • Adaugă zahărul pudră, vanilia și scorțișoara și mai bate câteva minute
  • Crema perfectă se unge peste blat și se lasă la rece 1-2 ore
  • Pentru glazură, topește ciocolata, frișca, nessul dizolvat în apă și untul, amestecând încontinuu, până când glazura devine omogenă
  • Lasă să se răcească la temperatura camerei
  • Pune glazura peste cremă și pune totul la rece timp de 2-3 ore