Rețetă mici cu salată de cartofi la airfryer by Corina Ureche
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 10 mici |
|
Pentru salata de cartofi: |
| • 600g cartofi tăiați rondele (nu foarte groase) |
| • 1 lg ulei de măsline |
| • 20g ceapă albă sau roșie tăiată rondele subțiri |
| • 50g castraveți feliați subțire |
| • 1 mână spanac proaspăt |
|
Pentru dressing: |
| • 2 lg ulei de măsline |
| • 1 lg oțet balsamic |
| • 1 cățel mic de usturoi pisat |
| • miere |
| • sare și piper după gust |
Descriere
Micii suculenți și delicioși, pregătiți în câteva minute la airfryer merg perfect cu o salată rece de cartofi, copți tot la airfryer. Fără fum, fără căldură în bucătărie.
Mod de preparare
Pasul 1. Amestecă uleiul cu cartofii și așează-i în vasul de la airfryer. Se "prăjesc" la 200°C pentru 18 minute (ajustează timpul de gătire în funcție de grosimea rondelelor de cartofi).
Pasul 2. Lasă-i să se răcească complet, apoi pregătește salata, adăugând peste cartofi restul legumelor și dressing-ul.
Pasul 3. Pune micii în airfryer, cu puțin spațiu între ei. Setează 180°C pentru max 20 de minute (ajustează timpul în funcție de dimensiunea micilor).
Pasul 4. După 15 minute, micii sunt gata - perfect gătiți și suculenți la interior.
Pasul 2. Lasă-i să se răcească complet, apoi pregătește salata, adăugând peste cartofi restul legumelor și dressing-ul.
Pasul 3. Pune micii în airfryer, cu puțin spațiu între ei. Setează 180°C pentru max 20 de minute (ajustează timpul în funcție de dimensiunea micilor).
Pasul 4. După 15 minute, micii sunt gata - perfect gătiți și suculenți la interior.

