Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga

Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga
Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 ouă
• 150 gr.dovleac plăcintar copt
• 100 gr.unt topit
• 160 gr.făină 650/integrală
• 1 linguriță praf de copt
• 5 gr.scorțișoară

Pentru cremă:
• 250 g mascarpone la temperatura camerei
• 200 g crema de brânză la temperatura camerei
• 100 gr.îndulcitor/zahăr pudră

Descriere

Îți dorești să prepari ceva delicios și inedit pentru cei dragi?
Brioșele cu dovleac și cremă de brânză mascarpone sunt alegerea perfectă pentru o gustare rafinată și plină de savoare. 

Mod de preparare

Pasul 1: Coace dovleacul și apoi pisează-l cu furculița.

Pasul 2: Adaugă ouăle, untul topit, praful de copt, scorțișoara și omogenizează.

Pasul 3: La final adugă și făina cernută și încorporează-o cu un tel.

Pasul 4: Pregătește 8 forme de brioșe de silicon pe care le ungi cu foarte puțin ulei în interior sau forme de hârtie pe care le pui într-o formă de silicon.

Pasul 5: Pune câte 2 linguri de compoziție în fiecare formă sau cât să fie ¾ umplută.

Pasul 6: Pregătește apoi crema de mascarpone cu crema de brânză.

Pasul 7: Amestecă într-un bol mascarponele cu îndulcitorul/zahărul pudră până la omogenizare, apoi adaugă treptat câte o lingură de cremă de brânză amestecând ușor cu telul pană devine cremoasă și omogenă.

Pasul 8: Pune crema la frigider până la ornare.

Pasul 9: Pornește aparatul, selectează din meniu funcția de coacere și setează 170 grade, timp 15 minute.

Pasul 10: Când brioșele s-au răcit, ornează-le cu cremă.